fbpx

Reclame PPC (Pay Per Click)

Investește în reclamele care te pun în topul rezultatelor Google.

Solicită o ofertă personalizată:

Completează formularul de contact și te sunăm în maxim 48 de ore.

Pasul Urmator - Pay per click

De ce să investești în reclame PPC?

Apari în topul Google

Uneori există și 20 de concurenți care se luptă pentru primele 3 poziții de reclame plătite din Google. 8 ani de experiență și cei peste 500,000 de euro în bugete administrate lunar ne-au echipat cu toate abilitățile necesare ca să îți securizăm acel loc.

Mergi direct la țintă

Reclama ta este afișată doar persoanelor care caută produsele și serviciile pe care le comercializezi. Spre deosebire de reclamele pe social media, frumusețea reclamelor PPC este că apar exact acolo unde este cererea.

Blocăm fraudele

Știai că aproximativ 25% din click-urile pe care le plătești vin de la roboți, concurenți sau oameni rău intenționați? Aplicația noastră special creată pentru detectarea fraudei oprește pierderea de fonduri și îți direcționează bugetul către traficul ce produce rezultate.

Tipuri de reclame PPC

Vezi care ți se potrivește

Search

Te ajută să ajungi în topul rezultatelor Google, dar și in rețeaua sa de parteneri. Astfel, produsele sau serviciile tale ajung în fața oamenilor care au nevoie de ele, exact atunci când le caută.

Dynamic Ad Search

Acest tip de reclame PPC este pentru tine dacă deții un magazin online cu câteva mii de produse. Algoritmul Google îți împinge produsele în față tocmai către oamenii care le caută.

Display

Cu ajutorul acestor reclame PPC, afacerea ta ajunge în fața oamenilor care au anumite interese sau intenții de căutare. Produsele tale sunt afișate pe bannere publicitare atunci când aceștia caută cuvinte cheie sau accesează anumite site-uri.

Video

Ești gata să treci la următorul nivel? Investește în reclame PPC video share-uibile pe YouTube sau alte rețele de socializare. Un set de reclame video poate fi tocmai avantajul competitiv de care ai nevoie ca să îți crești baza de clienți.

Shopping

Afișează-ți produsele (cu imagini și detalii de preț) pe banda de shopping oferită de Google. Aceste reclame PPC sunt pentru tine dacă ai produse competitive, care pot acapara rapid piața printr-o ofertă bună și imagini atrăgătoare.

Remarketing

Potențialii clienți devin clienți fideli cu ajutorul acestor reclame PPC care îți recuperează vizitatorii pierduți de pe site. Peste 90% din conversii au loc după prima interacțiune. Asigură-te că ești acolo pentru încheierea vânzării!

Cum se desfășoară colaborarea cu o agenție PPC

Iată pașii pe care îi urmăm într-o campanie de tip PPC

Pasul 1

Etapa de research

În funcție de businessul tău, stabilim tipurile de reclame care îți aduc cele mai bune rezultate: search, dynamic ad search, google shopping, remarketing dinamic, brand protect, etc.

Continuăm cu analiza cuvintelor cheie folosite de potențialii tăi clienți pe Google. Ne uităm și la competiție, tipare de căutare sau licitații sugerate de Google.

Reclame PPC (Pay Per Click)
Reclame PPC (Pay Per Click)

Pasul 2

Stabilim bugetul și facem setările

Venim cu o estimare de buget pe baza analizei de cuvinte. Ai din capul locului o estimare concretă pentru a acapara aproximativ 10 – 15% din potențialul pieței.

Setarea unei campanii începe de la câteva ore și poate dura până la 3-5 zile lucrătoare.

Pasul 3

Administrarea campaniei

După ce reclamele tale sunt active și rulează, jobul nostru este să monitorizăm cu atenție calitatea traficului și rata de conversie.
Administrarea campaniilor implică și crearea de noi reclame, testarea diverselor anunțuri, optimizarea bugetelor sau modificarea cuvintelor cheie.

Reclame PPC (Pay Per Click)
Reclame PPC (Pay Per Click) - Raportare

Pasul 4

Raportare

Un consultant dedicat care face comunicarea cu noi simplă și transparentă. Te ținem la curent cu performanța reclamelor tale și în funcție de cum alegem să colaborăm, afli săptămânal sau lunar care sunt rezultatele obținute și acțiunile din spate.

Merg bine împreună

Iată câteva servicii conexe care te ajută să maximizezi investiția făcută în reclame PPC:

Online Business Management

Creare Funnel & Automatizări

Servicii Editare video

Lucrează cu agenția care reduce irosirea bugetului prin fraude

Fă Pasul Următor și hai să vorbim despre următoarea ta campanie PPC:

Completează formularul de contact și te sunăm în max. 48 h

Înapoi
WhatsApp
Email
Telefon

    Ești la un pas de următorul nivel de business. Ești gata să îl faci?