fbpx

Cum am construit NoteBune.ro, Netflixul materiei de școală

Pasul 1
Pasul 1

Clientul

Asociația pentru Educație Digitală Bigger Picture iubește educația non-formală. Misiunea lor este să aducă educația de la școală în casele copiilor prin intermediul tehnologiei.

Pasul 2
Pasul 2

Misiunea

Clientul nu ne-a contactat cu o problemă, ci cu o provocare: aceea de a construi o platformă digitală de cursuri online pentru elevii români. Astfel s-a născut NoteBune.ro – sau Netflixul materiei de la școală.

Pasul 3
Pasul 3

Proiectul

Serviciile oferite:

  1. Construcția unei platforme de cursuri online
  2. Consultanță
  3. Mentenanță
  4. Găzduire

Am construit o platformă digitală intuitivă și ușor de navigat unde copiii de gimnaziu și de liceu pot accesa fără niciun cost lecții de limba română, de matematică și numeroase resurse de calitate.

NoteBune.ro este o platformă optimizată pentru mobil, scalabilă și ușor de administrat. Designul este simplu, atrăgător și pe placul avatarului de client.

Acreditarea Ministerului Educației

Obiectivul Asociației pentru Educație Digitală Bigger Picture a fost acela de a omologa platforma NoteBune.ro ca mijloc de învățare recunoscut de Ministerul Educației.

Pentru atingerea acestui obiectiv, am trecut împreună printr-un proces provocator. Viteza de reacție a echipei Pasul Următor a făcut diferența în obținerea acestei acreditări oficiale.

Note bune
Note bune

Rezultate

Pentru noi, cel mai important rezultat este satisfacția adusă de munca la proiect de o valoare socială atât de mare. Nu există foarte multe resurse gratuite și calitative pentru elevii români, iar faptul că am pus umărul la crearea unei astfel de infrastructuri este un rezultat valoros în sine.

Ce spune clientul

Construiește-ți propria platformă digitală. Acum ai cu cine.

Fă Pasul Următor cu un call gratuit:

Completează formularul de contact și te sunăm în max. 48 h

Înapoi
WhatsApp
E-mail
Telefon

    Ești la un pas de următorul nivel de business. Ești gata să îl faci?