fbpx

Cum am ajutat o companie cu 11 divizii de business să ___ (rezultate)

Datele unui business de succes nu se limitează la catalogul online de produse, ci și la informații despre clienți, documente de transport, gestiunea miilor de comenzi sau comunicarea digitală cu furnizori și potențiali clienți.

Pentru a duce la bun sfârșit proiectul, echipa noastră s-a implicat intens în cunoașterea produselor, proceselor și operațiunilor de business.

Am mers la sediul clientului și am petrecut săptămâni întregi mapând întreaga gamă de produse și procesele de business pentru a eficientiza munca și pentru a-i salva clientului timp prețios și eventuale bătăi de cap.

Unilift

Site-uri conectate

Tehnic vorbind, am conectat la nivel de gestiune și date cele 11 site-uri care intră sub umbrela brandului Unilift.

Un nou CRM

Atunci când ai 11 divizii de business, e foarte simplu să pierzi pe drum informații valoroase despre client. Într-o companie mare, lipsa unui CRM eficient costă bani.

Am construit un nou CRM pe care angajații Unilift să se poată baza și care să maximizeze relația companiei cu fiecare client.

Logo, design și strategie pentru o nouă divizie

Uniwash este una dintre diviziile de business Unilift cu care ne mândrim. Am creionat strategia, designul, chiar și logoul pentru noul site.

Rezultatul? Încă din prima lună de la lansare, Uniwash apărea în căutările Google. Nu a durat mult până când brandul a format un nu parteneriat cu benzinăriile OMW din țară. Uniwash este astăzi brandul care contribuie activ la reconstrucția spălătoriilor auto din benzinăriile OMW România.

Magazin online fără bătăi de cap

Este plăcerea noastră să scoatem munca din magazinele online pe care le construim cu ajutorul automatizărilor. Pe site-urile Unilift am implementat funcționalități care pun munca pe pilot automat, salvează timp și resurse umane.

Clientul nu este nevoit să facă AWB-urile de transport manual, ci le listează pe toate cu un singur click. Contabilul nu este nevoit să proceseze fiecare comandă primită pe magazinul online, pentru că acesta comunică cu software-ul firmei care înregistrează comanda, scade produsul din stoc și generează automat o factură.

Misiunea noastră este să construim magazine online care necesită minimul de efort și mentenanță din partea clientului.

Am redus costurile externe

Magazinele online nu pot prospera fără o comunicare directă cu clientul. Cea mai simplă metodă este comunicarea prin e-mail.

Clientul primește prin e-mail confirmarea de comandă, statusul acesteia, factura, dar și numeroase comunicări de marketing menite să crească vânzările magazinului online.

Problema cu aceste comunicări pe e-mail este că vin la pachet cu numeroase software-uri de e-mail marketing care sunt dificil de folosit, implică costuri adiționale și personal care să le gestioneze.

Partea bună este că putem integra comunicarea prin e-mail direct în funcționalitatea site-ului. I-am oferit acest serviciu și brandului Unilift, care în scurt timp și-a automatizat comunicarea prin e-mail.

Exemple de e-mailuri trimise automat din site:

  1. mail de confirmare a comenzii
  2.  scurt reminder pentru postarea unei recenzii
  3.  mail pentru comenzile eșuate
  4.  reactivarea vechilor clienți
  5. mail cu discount pentru ziua de naștere a clientului

Ce spune clientul

Inspirat de proiectul Unilift?

Fă Pasul Următor cu un call gratuit:

Completează formularul de contact și te sunăm în max. 48 h

Înapoi
WhatsApp
Email
Telefon

    Ești la un pas de următorul nivel de business. Ești gata să îl faci?