fbpx

Cum am ajutat Patriarhia Română să crească cu 570% vânzările de cărți bisericești

https://cartibisericesti.ro/

Pasul 1
Pasul 1

Clientul

Iată un client care nu are nevoie de o introducere foarte stufoasă: Patriarhia Română. Biserica Ortodoxă Română (BOR) este una dintre bisericile creștinismului ortodox. Majoritatea românilor – 86,45% din populația țării – aparține Bisericii Ortodoxe Române.

Pasul 2
Pasul 2

Misiunea

Cărțile bisericești au mare căutare pe piață, însă acestea erau distribuite doar în biserici sau în alte instituții bisericești.

Problema care l-a împins pe client să acționeze a fost nevoia de a întâmpina cererea pentru cărți bisericești prin intermediul unei prezențe online.

Ne-am propus să construim un magazin online prin care oamenii să poată comanda rapid și ușor o varietate de cărți bisericești, manuale sau cărți de spiritualitate.

Pasul 3
Pasul 3

Proiectul

Serviciile oferite:

 1. Creare magazin online
 2. Consultanță
 3. Integrare cu ERP
 4. Optimizare SEO
 5. Găzduire
 6. Mentenanță

Deși misiunea proiectului a fost să construim o prezență online pentru divizia de cărți bisericești, sesiunile de consultanță cu clientul au rezultat în creșterea semnificativă a vânzărilor online. Iartă cum.

Un magazin online care vinde

Ca toate magazinele online construite de Pasul Următor, și cartibisericesti.ro a fost gândit ca în primul rând să vândă. Am construit un website rapid, optimizat pentru mobil, ușor de navigat, sigur și scalabil. Am creionat un design curat, simplu și plăcut pentru vizitatori.

Apoi ne-am axat pe ușurița de administrare a unui magazin online cu peste 1,000 de produse.

Ușor de administrat

Am implementat pe cartibisericesti.ro toate automatizările care se potrivesc cu modelul de business și care îi salvează clientului timp în gestionare și expedierea comenzilor:

 1. integrare cu ERP-ul companiei
 2. AWB-uri automatizate cu un singur click
 3. Import – export automat de produse
 4. stoc scăzut automat în sistem la fiecare comandă
 5. generarea automată de încasări și facturi

E simplu să administrezi un magazin online construit de profesioniști!

Consultanța creșterii vânzărilor

Clientul avea un magazin online gata să vândă, dar nu implementase combustibilul tacticilor de marketing. Într-o sesiune de consultanță, am sugerat tactica de reduceri aplicată cu succes pe piața de carte din România.

Rezultatele au fost pe măsură!

Rezultat

Clientul și-a crescut vânzările cu 570% într-o singură lună după ce a aplicat tactica de marketing recomandată. La nivel de rezultate globale, magazinul online și-a dublat cifra de afaceri anuală încă din luna august.

Patriarhia Română

Ce spune clientul

Îți dorești un magazin online care vinde?

Fă Pasul Următor cu un call gratuit:

Completează formularul de contact și te sunăm în max. 48 h

Înapoi
WhatsApp
E-mail
Telefon

  Ești la un pas de următorul nivel de business. Ești gata să îl faci?