fbpx

Cum am ajutat Zona IT să își crească vizitele pe site cu 250%

Un nou design

Ne-am propus să reconstruim Babilonul, adică un website cu zeci de mii de știri și peste 11,000 de pagini. Am colaborat îndeaproape cu clientul și am creionat un design profesionist, care reprezintă Zona IT așa cum se cuvine.

De asemenea, am reorganizat întregul conținut astfel încât să fie accesat mai ușor și mai rapid de către cititori.

Consultanță pentru o monetizare mai bună

Nu am uitat nici de îmbunătățirea procesului de monetizare. Vream ca Zona IT să maximizeze conversia fiecărui spațiu publicitar. Așa că i-am oferit consultanță pe cele mai potrivite zone din site în care să afișeze bannerele dinamice

Date colectate cu sens

Am ajutat Zona IT să își monetizeze mai eficient site-ul de știri și cu ajutorul datelor colectate. Concret, facem un top al căutărilor recurente de pe site și le organizăm într-un raport lunar.

Acest raport oferă informații valoroase despre comportamentul consumatorului iar afacerea se poate adapta mai rapid nevoilor reale din piață.

Exemplu concret

De exemplu, dacă vizitatorul site-ului de știri caută în mod frecvent informații despre un nou model de telefon apărut, dar conținutul lipsește de pe site, atunci clientul nostru știe să își actualizeze politica editorială.

Aceste date sunt extrem de folositoare și pentru magazinele online. Dacă clientul descoperă că vizitatorii magazinului caută în mod frecvent huse pentru telefoane deși acesta vinde doar folii, atunci magazinul online are informații valoroase despre următoarea linie de business care merită dezvoltată.

O poziție mai bună pe Google

Un site de știri nu valorează prea mult fără un public numeros. Construcția noului site a fost completată perfect de serviciul de audit SEO prin care ne-am asigurat că Zona IT ocupă spații fruntașe în căutările Google.

Super viteză

Nu am lăsat cele peste 11,000 de pagini să încetinească viteza de încărcare a site-ului. În special în mediul competitiv de astăzi, viteza unui website nu este un moft – ci o necesitate.

Rezultate

După lansarea noului website de știri, numerele s-au îmbunătățit vizibil. A crescut atât timpul petrecut de vizitatori pe o pagină, cât și numărul de știri citite – KPIs care impactează în mod direct cifra de afaceri și profitul afacerii.

Ne mândrim și cu viteza de încărcare a site-ului. Indiferent de numărul articolelor încărcate pe site, fiecare pagină se încarcă instant, de la primul click.

Zona IT

Ce spune Zona IT

Ai un proiect complex? Acum știi că îi facem față.

Fă Pasul Următor cu un call gratuit:

Completează formularul de contact și te sunăm în max. 48 h

Înapoi
WhatsApp
Email
Telefon

    Ești la un pas de următorul nivel de business. Ești gata să îl faci?